Microchip forums down?

Say "hi" here, and any general non PIC related chat.

Re: Microchip forums down?

Postby jtemples » Thu Sep 06, 2018 4:01 am

DNS is down again.
jtemples
Verified identity
 
Posts: 195
Joined: Sun May 25, 2014 2:23 am
Location: The 805
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Microchip forums down?

Postby ric » Sat Sep 08, 2018 1:23 am

Absolutely awful over there right now.
The only way to post is using the "Full Editor".
If you need to log in, you can't do it via the login lnk at the top right of a page. You have to do something that guests can't do, like viewing posts in the "Forum Support" area, then use the full login window that displays.
Latest test project, an LED matrix display made from one reel of addressable LEDs. here
User avatar
ric
Verified identity
 
Posts: 590
Joined: Sat May 24, 2014 2:35 pm
Location: Melbourne, Australia
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Microchip forums down?

Postby Jorgef » Sun Sep 09, 2018 10:08 pm

Hi

Yesterday the forum software was in "trial mode", today got back to "comercial", but as far as usage goes, it looks like it rolled back several weeks.
The same problems, the same version thing, I can't say I have a "dejá vu" feeling, just because I'm quite sure I've seen this movie in a very recent past.
Best regards
Jorge
Jorgef
Verified identity
 
Posts: 19
Joined: Wed May 30, 2018 8:46 pm
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Microchip forums down?

Postby ric » Mon Sep 10, 2018 2:39 am

I'm still seeing "Trial mode" today.
Latest test project, an LED matrix display made from one reel of addressable LEDs. here
User avatar
ric
Verified identity
 
Posts: 590
Joined: Sat May 24, 2014 2:35 pm
Location: Melbourne, Australia
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Microchip forums down?

Postby KTrenholm » Mon Sep 10, 2018 4:06 pm

The Login window seems to be broken right now as well. clicking "Login" after entering info just doesn't do anything.

Oh well, not that it matters, I'm got banned by the automod until the 19th despite multiple emails to the admins to try and get it undone (some jerk marked a bunch of posts in this thread as spam and mine got hit). I genuinely don't think they check the Administrator email. I've tried getting in contact multiple times in order to get necessary permissions to set an avatar (since they locked them off on new accounts back when I made it I think?).
User avatar
KTrenholm
 
Posts: 21
Joined: Mon Sep 10, 2018 3:57 pm
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Microchip forums down?

Postby ric » Sun Sep 30, 2018 12:55 pm

Down again.
I'm just getting:
The page isn’t redirecting properly

An error occurred during a connection to www.microchip.com.

This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies.
Latest test project, an LED matrix display made from one reel of addressable LEDs. here
User avatar
ric
Verified identity
 
Posts: 590
Joined: Sat May 24, 2014 2:35 pm
Location: Melbourne, Australia
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Microchip forums down?

Postby jtemples » Fri Oct 05, 2018 7:47 pm

Not redirecting properly again...
jtemples
Verified identity
 
Posts: 195
Joined: Sun May 25, 2014 2:23 am
Location: The 805
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Microchip forums down?

Postby ric » Fri Oct 05, 2018 10:13 pm

Is ok now
Latest test project, an LED matrix display made from one reel of addressable LEDs. here
User avatar
ric
Verified identity
 
Posts: 590
Joined: Sat May 24, 2014 2:35 pm
Location: Melbourne, Australia
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Microchip forums down?

Postby jtemples » Fri Oct 05, 2018 11:02 pm

I had been logged out when I went back...
jtemples
Verified identity
 
Posts: 195
Joined: Sun May 25, 2014 2:23 am
Location: The 805
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Microchip forums down?

Postby Bedivir » Tue Dec 08, 2020 2:06 pm

They came back, it seems that they had just maintenance and needed to deal with it before reopening. I was shocked when I saw your discussion because I couldn't understand what you were talking about. I was just reading about the circuit board on it and here you are talking about its shutdown, it was strange but then I noticed that this thread is already 2 years old. I think that you were more shocked when you have entered the site and there was written that it's locked, I am daily entering on it and I don't think that it will be easy to find a similar site which will have the same information as this one has.
Bedivir
 
Posts: 1
Joined: Tue Dec 08, 2020 2:03 pm

Previous

Return to Introductions and general chat

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests