Page 9 of 11

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

PostPosted: Thu Aug 10, 2017 5:57 am
by jtemples
It showed me logged in as me.

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

PostPosted: Thu Aug 10, 2017 3:01 pm
by NorthGuy
Must be something screwed up with my account

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

PostPosted: Thu Aug 10, 2017 4:47 pm
by NorthGuy
Something with my account. It's the same from different computers, browsers or different IPs. Resetting password didn't help. I'll take a break. Perhaps it clears soon.

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

PostPosted: Fri Aug 11, 2017 2:35 am
by ric
NorthGuy wrote:The Microchip forum is severely broken.

When I view recent posts, it shows that I'm logged off (in the upper right corner) and posts are not actually recent - http://www.microchip.com/forums/RecentPosts

When I view the list of forums, it shows that I'm logged in as "davekw7x" - http://www.microchip.com/forums/Forums

And I cannot post anything! - Access denied.


Both those pages are displaying correctly for me.
I think they use some sort of distributed web server. Possibly the one you're connected to is stuck showing a cached version of that page.

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

PostPosted: Fri Aug 11, 2017 4:09 am
by NorthGuy
ric wrote:Both those pages are displaying correctly for me.
I think they use some sort of distributed web server. Possibly the one you're connected to is stuck showing a cached version of that page.


Looks like it's something of this sort. It is interesting that they assign servers on per-user basis.

It has cleared up now.

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

PostPosted: Sun Aug 13, 2017 11:33 pm
by ric
NorthGuy wrote:...
It is interesting that they assign servers on per-user basis.

More likely one server per region.
One or two probably handle all the US, and it would be a separate one for Asia/Australia.

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

PostPosted: Wed May 30, 2018 6:44 pm
by jtemples
I'm getting "The software license has expired" now.

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

PostPosted: Thu May 31, 2018 10:58 am
by ric
Yeah, they've been running a "Trial" version of the software since all the problems last week, and now the trial version has expired.
I think you may find a link to Microchip under the dictionary entry for "clueless" these days.

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

PostPosted: Fri Jun 01, 2018 11:59 am
by DarioG
how much time wasted... ;)

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

PostPosted: Sat Jun 02, 2018 5:44 am
by jtemples
No posts in the last four hours...I just tried and "access denied". I suppose it will be down all weekend?