Forum Upgrade

Re: Forum Upgrade

Postby BobAGI » Sat Jul 05, 2014 8:38 am

Another interesting thing on the Microchip Forum:
I wanted to modify my MC forum "avatar" but got the following screen:

MicrochipErrorAvatar.png
Not possible to add avatar
MicrochipErrorAvatar.png (21.33 KiB) Viewed 1161 times


Since other members do use avatars I can't understand why it is disabled...
And I AM logged in, otherwise I would not be able to reach the user control panel in the first place.
--
Bo B
Sweden & Texas
User avatar
BobAGI
Verified identity
 
Posts: 49
Joined: Sun May 25, 2014 2:28 pm
Location: Sweden and Texas
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Forum Upgrade

Postby ric » Sat Jul 05, 2014 8:53 am

What format file did you use?
JPG, GIF, PNG?
Latest test project, an LED matrix display made from one reel of addressable LEDs. here
User avatar
ric
Verified identity
 
Posts: 454
Joined: Sat May 24, 2014 2:35 pm
Location: Melbourne, Australia
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Forum Upgrade

Postby BobAGI » Sat Jul 05, 2014 9:00 am

JPG,
but I did not even get to the file selection...
This dialog popped up as soon as I clicked the "Upload a file" link on the avatar update page.
--
Bo B
Sweden & Texas
User avatar
BobAGI
Verified identity
 
Posts: 49
Joined: Sun May 25, 2014 2:28 pm
Location: Sweden and Texas
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Forum Upgrade

Postby vloki » Sat Jul 05, 2014 11:06 am

I had the same issues and gave up ;-)
vloki
Verified identity
 
Posts: 176
Joined: Wed May 28, 2014 8:42 am
Location: Germany
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Forum Upgrade

Postby ric » Sat Jul 05, 2014 2:52 pm

BobAGI wrote:Another interesting thing on the Microchip Forum:
I wanted to modify my MC forum "avatar" but got the following screen:
...

Count your lucky stars.
John can't even view his own profile!
viewtopic.php?p=275#p275
Latest test project, an LED matrix display made from one reel of addressable LEDs. here
User avatar
ric
Verified identity
 
Posts: 454
Joined: Sat May 24, 2014 2:35 pm
Location: Melbourne, Australia
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Forum Upgrade

Postby jtemples » Sat Jul 05, 2014 8:06 pm

...and even though I can change my signature, it doesn't show up in my posts!
jtemples
Verified identity
 
Posts: 173
Joined: Sun May 25, 2014 2:23 am
Location: The 805
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Forum Upgrade

Postby AussieSusan » Mon Jul 07, 2014 3:29 am

BobAGI wrote:Did not see that, but I have not been that busy the last days.
What is the magic number? 1 or 2?

Probably somewhere in between!
Susan
AussieSusan
Verified identity
 
Posts: 93
Joined: Mon Jun 16, 2014 4:45 am
PIC experience: Experienced Hobbyist

Re: Forum Upgrade

Postby Stefan Uhlemayr » Mon Jul 07, 2014 11:13 am

Hello,

nice to see here a lot of well-known people from the microchip-forum and very good to see now an independent pic-forum. Big thanks to Richard for this!

Being off from the microchip-forum the last years, I have had a look back the last days and I was pretty disappointed:
- the link-collections "galleries" are not working any longer, clicking on a link only gives you a "the page cannot be found"; this way they are pretty useless... :evil:
- spammers are same active like always, only the access for the "normal" user is more uncomfortable now
- the layout is more confusing, I miss the good overlook (maybe I'm just too oldfashioned...)
- trying to edit an old post I've got only an "access denied"-window

Greetings from Germany,
Stefan
User avatar
Stefan Uhlemayr
Verified identity
 
Posts: 1
Joined: Thu Jul 03, 2014 3:07 pm

Re: Forum Upgrade

Postby BobAGI » Sat Jul 26, 2014 2:40 pm

Oh boy!
Today when I got back home from a boating trip ( 29 C in air, 24 C in water! :D ), I decided to have a look at a MC thread I have gotten an email alert about.
Surprise!
The server has encountered an error
Now happens whatever I do against the MC forum. :evil:

And the strange thing is that my GreaseMonkey script that used to automatically reload until he error page disappeared does not do this anymore!
Somehow the MicroChip forum GreaseMonkey script has disappeared from FireFox!
Seems like when I created a new script for another forum I inadvertently overwrote the Microchip script. :(

I would be grateful if I could see the script again, so if someone has a link to a webpage that contains the script I would be happy to get it.
Obviously I cannot go to the Microchip discussion since MC decided to purge the thread containing the scripts.
And now with server errors it would not be possible anyway....
--
Bo B
Sweden & Texas
User avatar
BobAGI
Verified identity
 
Posts: 49
Joined: Sun May 25, 2014 2:28 pm
Location: Sweden and Texas
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Forum Upgrade

Postby BobAGI » Wed Jul 30, 2014 6:29 pm

Can't view any page on MC forum, always:
The server has encountered an error

I give up.....
I will be lurking here but not at MC until such a time when it is obvious that it works again (post emails...).
--
Bo B
Sweden & Texas
User avatar
BobAGI
Verified identity
 
Posts: 49
Joined: Sun May 25, 2014 2:28 pm
Location: Sweden and Texas
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

PreviousNext

Return to Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests