Unable to type in posting window in Microchip forum

Unable to type in posting window in Microchip forum

Postby tunelabguy » Mon Sep 22, 2014 6:58 pm

For several hours I have been unable to type in a Quick Reply windows or New Topic window in the Microchip forum. I have tried three different browsers, and logging out and back in. But I see from the New Postings that others are succeeding. When I click on Quote, absolutely nothing happens. When I click on the up-caret next to Quote, I get the menu for Popup Style and Reply. Both of these menu items bring up a new reply window, but in neither case can I put my cursor in the reply window and start typing. I can type in the Subject field, but not in window for the body of the posting. Any idea why I am unable to do this while others are succeeding?
User avatar
tunelabguy
Verified identity
 
Posts: 29
Joined: Sun Jul 20, 2014 9:41 pm
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Unable to type in posting window in Microchip forum

Postby BobAGI » Mon Sep 22, 2014 8:27 pm

Because Microchip has screwed up again.
We all see the same problem.
If you are desperate to post then switch to the Mobile theme from the menu up on the right hand corner.
Then the display changes and there is now a box to type posting text into.
--
Bo B
Sweden & Texas
User avatar
BobAGI
Verified identity
 
Posts: 49
Joined: Sun May 25, 2014 2:28 pm
Location: Sweden and Texas
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Unable to type in posting window in Microchip forum

Postby tunelabguy » Mon Sep 22, 2014 10:58 pm

BobAGI wrote:Because Microchip has screwed up again.
We all see the same problem.
If you are desperate to post then switch to the Mobile theme from the menu up on the right hand corner.
Then the display changes and there is now a box to type posting text into.

Thanks. That worked great.
User avatar
tunelabguy
Verified identity
 
Posts: 29
Joined: Sun Jul 20, 2014 9:41 pm
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Unable to type in posting window in Microchip forum

Postby AussieSusan » Tue Sep 23, 2014 3:16 am

I'm withdrawing my labour (i.e. going on strike) on the Microchip forum until they let me post "normally".
Susan (stamps foot, picks up ball and walks away!)
AussieSusan
Verified identity
 
Posts: 70
Joined: Mon Jun 16, 2014 4:45 am
PIC experience: Experienced Hobbyist

Re: Unable to type in posting window in Microchip forum

Postby ric » Thu Sep 25, 2014 12:50 am

The problem appears to be fixed.
See: http://www.microchip.com/forums/FindPost/822936
My new leslie-special website (for fans of The Great Race) :)
User avatar
ric
Verified identity
 
Posts: 393
Joined: Sat May 24, 2014 2:35 pm
Location: Melbourne, Australia
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products


Return to Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest