Let's document the problems on the Microchip forum

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

Postby BobAGI » Sun Sep 21, 2014 11:48 pm

I've shut down Firefox for other reasons today and now checked what is going on at Microchip.
I can log in (at least I am showing as automatically logged on) but there is no edit box in the quick reply section...
I guess they goofed again?
--
Bo B
Sweden & Texas
User avatar
BobAGI
Verified identity
 
Posts: 49
Joined: Sun May 25, 2014 2:28 pm
Location: Sweden and Texas
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

Postby Jim.Nickerson » Mon Sep 22, 2014 12:00 am

It looks like microchip have code in place to prevent proxy logins.
The verification text changes and the proxy misses it.
The social/google login is a microchip/apg script. edit microsoft -> microchip
Last edited by Jim.Nickerson on Mon Sep 22, 2014 12:02 am, edited 1 time in total.
Jim.Nickerson
 
Posts: 33
Joined: Fri Jun 13, 2014 3:55 pm

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

Postby Jim.Nickerson » Mon Sep 22, 2014 12:01 am

I am guessing Cindy will have a new job tomorrow.
Jim.Nickerson
 
Posts: 33
Joined: Fri Jun 13, 2014 3:55 pm

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

Postby Jim.Nickerson » Mon Sep 22, 2014 12:04 am

Ok, now the quick reply box has a new error.
Code: Select all
Failed to load resource: the server responded with a status of 403 (Forbidden) http://www.microchip.com/forums/NewEditor/tiny_mce/tiny_mce_gzip.ashx?js=tr…popups%2Clegacyoutput%2Cpaste%2Cautoresize%2Clists%2Cautolink&languages=en

he munged the link
http://www.microchip.com/forums/NewEditor/tiny_mce/tiny_mce_gzip.ashx?js=true&core=true&suffix=&themes=advanced&plugins=inlinepopups%2Clegacyoutput%2Cpaste%2Cautoresize%2Clists%2Cautolink&languages=en
Last edited by Jim.Nickerson on Mon Sep 22, 2014 12:08 am, edited 1 time in total.
Jim.Nickerson
 
Posts: 33
Joined: Fri Jun 13, 2014 3:55 pm

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

Postby Jim.Nickerson » Mon Sep 22, 2014 12:06 am

And he was trying to pop up this message:
Code: Select all
An error has occured on the page you were visiting.
You may have received this error if you are attempting to submit
a form and have used potentially harmful characters in your entries.
Please check your entries and remove any special characters that you may have used.
You may also click here to return to Microchip.com
Jim.Nickerson
 
Posts: 33
Joined: Fri Jun 13, 2014 3:55 pm

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

Postby Jim.Nickerson » Mon Sep 22, 2014 12:09 am

I wondered if this was something to do with the image/links in my avatar and signature, which is why I created a new user with nothing in there and he can not get the edit box up either.
Jim.Nickerson
 
Posts: 33
Joined: Fri Jun 13, 2014 3:55 pm

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

Postby ric » Mon Sep 22, 2014 12:51 am

Jim.Nickerson wrote:...,
Open full version also provides no edit box but does throw this java error:
TypeError: Cannot read property 'TextareaSelector' of undefined
(link munged so it would not become a link )
http:// www microchip.com/forums/combinedJs.axd?key=1757212980;2003007660;385346830;540312784;469935658;2115924700:684&host=www.microchip.com

...

Same here. The Java console shows me this:

Code: Select all
SCRIPT5007: Unable to get property 'TextareaSelector' of undefined or null reference
File: combinedJs.axd, Line: 684, Column: 9
Latest test project, an LED matrix display made from one reel of addressable LEDs. here
User avatar
ric
Verified identity
 
Posts: 434
Joined: Sat May 24, 2014 2:35 pm
Location: Melbourne, Australia
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

Postby ric » Mon Sep 22, 2014 3:06 am

Interesting discovery!
I as just able to post a reply here: http://www.microchip.com/forums/FindPost/822753
by switching to the "mobile" theme.

Seems to confirm it's some problem with that buggy MCE editor.
Latest test project, an LED matrix display made from one reel of addressable LEDs. here
User avatar
ric
Verified identity
 
Posts: 434
Joined: Sat May 24, 2014 2:35 pm
Location: Melbourne, Australia
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

Postby BobAGI » Mon Sep 22, 2014 6:43 am

And how did you switch theme?
In my page I cannot find any such setting, but I might have forgotten how to do it...
Still no edit box available.
--
Bo B
Sweden & Texas
User avatar
BobAGI
Verified identity
 
Posts: 49
Joined: Sun May 25, 2014 2:28 pm
Location: Sweden and Texas
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

Postby BobAGI » Mon Sep 22, 2014 6:46 am

Found a setting in the Menu drop-down (top right) but what it did was to send me to my "Public profile" rather than switch theme.....
--
Bo B
Sweden & Texas
User avatar
BobAGI
Verified identity
 
Posts: 49
Joined: Sun May 25, 2014 2:28 pm
Location: Sweden and Texas
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

PreviousNext

Return to Zigbee and wireless topics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron