Let's document the problems on the Microchip forum

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

Postby jtemples » Thu Aug 10, 2017 5:57 am

It showed me logged in as me.
jtemples
Verified identity
 
Posts: 160
Joined: Sun May 25, 2014 2:23 am
Location: The 805
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

Postby NorthGuy » Thu Aug 10, 2017 3:01 pm

Must be something screwed up with my account
User avatar
NorthGuy
Verified identity
 
Posts: 17
Joined: Sat Jul 30, 2016 3:08 am
PIC experience: Professional 2-5 years with MCHP products

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

Postby NorthGuy » Thu Aug 10, 2017 4:47 pm

Something with my account. It's the same from different computers, browsers or different IPs. Resetting password didn't help. I'll take a break. Perhaps it clears soon.
User avatar
NorthGuy
Verified identity
 
Posts: 17
Joined: Sat Jul 30, 2016 3:08 am
PIC experience: Professional 2-5 years with MCHP products

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

Postby ric » Fri Aug 11, 2017 2:35 am

NorthGuy wrote:The Microchip forum is severely broken.

When I view recent posts, it shows that I'm logged off (in the upper right corner) and posts are not actually recent - http://www.microchip.com/forums/RecentPosts

When I view the list of forums, it shows that I'm logged in as "davekw7x" - http://www.microchip.com/forums/Forums

And I cannot post anything! - Access denied.


Both those pages are displaying correctly for me.
I think they use some sort of distributed web server. Possibly the one you're connected to is stuck showing a cached version of that page.
My new leslie-special website (for fans of The Great Race) :)
User avatar
ric
Verified identity
 
Posts: 391
Joined: Sat May 24, 2014 2:35 pm
Location: Melbourne, Australia
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

Postby NorthGuy » Fri Aug 11, 2017 4:09 am

ric wrote:Both those pages are displaying correctly for me.
I think they use some sort of distributed web server. Possibly the one you're connected to is stuck showing a cached version of that page.


Looks like it's something of this sort. It is interesting that they assign servers on per-user basis.

It has cleared up now.
User avatar
NorthGuy
Verified identity
 
Posts: 17
Joined: Sat Jul 30, 2016 3:08 am
PIC experience: Professional 2-5 years with MCHP products

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

Postby ric » Sun Aug 13, 2017 11:33 pm

NorthGuy wrote:...
It is interesting that they assign servers on per-user basis.

More likely one server per region.
One or two probably handle all the US, and it would be a separate one for Asia/Australia.
My new leslie-special website (for fans of The Great Race) :)
User avatar
ric
Verified identity
 
Posts: 391
Joined: Sat May 24, 2014 2:35 pm
Location: Melbourne, Australia
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

Postby jtemples » Wed May 30, 2018 6:44 pm

I'm getting "The software license has expired" now.
jtemples
Verified identity
 
Posts: 160
Joined: Sun May 25, 2014 2:23 am
Location: The 805
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

Postby ric » Thu May 31, 2018 10:58 am

Yeah, they've been running a "Trial" version of the software since all the problems last week, and now the trial version has expired.
I think you may find a link to Microchip under the dictionary entry for "clueless" these days.
My new leslie-special website (for fans of The Great Race) :)
User avatar
ric
Verified identity
 
Posts: 391
Joined: Sat May 24, 2014 2:35 pm
Location: Melbourne, Australia
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

Postby DarioG » Fri Jun 01, 2018 11:59 am

how much time wasted... ;)
All we are praying / is an earthquake in Chandler
User avatar
DarioG
Verified identity
 
Posts: 34
Joined: Thu May 29, 2014 8:42 am
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

Re: Let's document the problems on the Microchip forum

Postby jtemples » Sat Jun 02, 2018 5:44 am

No posts in the last four hours...I just tried and "access denied". I suppose it will be down all weekend?
jtemples
Verified identity
 
Posts: 160
Joined: Sun May 25, 2014 2:23 am
Location: The 805
PIC experience: Professional 5+ years with MCHP products

PreviousNext

Return to Visual Device Initializer

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest